Zoals u wellicht gemerkt hebt, zijn er opstartproblemen geweest bij het uitvoeren van de aangepaste Uitkeringsregeling. Dat vinden wij heel vervelend. Inmiddels is dit opgelost. Er wordt nu alles aan gedaan om de Uitkeringsregeling voortvarend uit te voeren.

Indien u eerder een uitkering heeft ontvangen vanuit de Coulanceregeling of indien u recht heeft op een hoger bedrag door de wijzigingen in de Uitkeringsregeling, dan wordt u voor 26 juli door de uitvoerder van de regeling benaderd. Indien dat niet gebeurt kunt u zelf contact opnemen met de uitvoerder van de Uitkeringsregeling.

Naar verwachting worden de eerste bedragen in augustus uitbetaald. Echter, het is mogelijk dat enkele beoordelingen minder eenvoudig zijn en meer onderzoek vergen. Hierdoor kan het langer duren voordat u antwoord heeft.

Er bestaat een speciaal telefoonnummer voor informatieverzoeken.
Telefoon: 045 5798162